De redactie ‘jubelt’ het jaar uit: het beste van 2022

De Jubel-redactie dankt u voor het vertrouwen van het voorbije jaar. Dankzij u bereikten we in 2022 maandelijks meer dan 50.000 lezers en haalden we meer dan 9.000 LinkedIn-volgers.

Uiteraard heeft dat alles te maken met de boeiende teksten van een steeds grotere groep Jubelende auteurs. We zijn zeer verheugd dat we het afgelopen jaar weer nieuwe experts aan ons colofon mochten toevoegen uit de academische wereld, advocatuur en tech-wereld. Bent u nog niet men hen vertrouwd, dan kunt u hier hun pagina’s bekijken: AccountonClabots Advocaten, het Instituut voor Bedrijfsjuristen (IBJ), Speech Processing Solutions enTiteca. Jubel werd ook partner in de podcast RechtSpraak, die we graag met u delen. Ten slotte zetten we dit jaar enkele themapagina’s op waarin we actuele Cassatierechtspraak samenbrengen, waar we diverse Opiniemakers de kans geven om hun stem in het juridische debat te laten horen of waarmee we ons steentje willen bijdragen aan het debat over Duurzaamheid en recht.

Om het einde van alweer een bijzonder juridisch jaar te vieren, bundelen we graag de 22 meest opvallende, interessante en lezenswaardige bijdrages en opiniestukken van 2022 op één pagina. U krijgt er zelfs nog een paar extra, zomaar, omdat we ze graag met u delen.

Een kort overzicht van het juridische jaar 2022 dus! Met aandacht voor nieuwe wetgeving en opvallende rechterlijke uitspraken en spraakmakende standpunten van eminente opiniemakers.

Het beste van 2022