Team

Leer ons kennen

ARNE VAN DUPPEN

ARNE VAN DUPPEN

Arne is gewapend met een vlotte pen en een neus die vaak in de boeken vertoeft. Bij Jubel verzorgt hij de marketing, draait hij videoreportages en staat hij in voor de auteurscontacten. In zijn vrije tijd voedt Arne zijn muziekobsessie met gitaargetokkel en talloze concertbezoekjes.
NICO DEL RIO

NICO DEL RIO

Nico zet al sinds de lancering van het platform zijn schouders onder Jubel als creatieve business developer. Hij staat als IT & tech-specialist in voor de optimalisatie van de website en is voortdurend op zoek naar concepten en mogelijkheden om Jubel als platform te versterken en vernieuwen. Ravotten met zijn twee zonen is voor hem een ideale uitlaatklep.
SOPHIE DE CANNIERE

SOPHIE DE CANNIERE

De leergierige en creatieve Sophie houdt van netwerken en ziet overal opportuniteiten. Met haar aanstekelijk enthousiasme vindt en overtuigt ze nieuwe auteurs én medewerkers van het Jubel-verhaal. Sophie houdt van sport en koestert haar vriendinnenmomenten, al dan niet met moelleux.
WIM PUTZEYS

WIM PUTZEYS

Wim is hoofdredacteur van Jubel. In het team combineert hij zijn juridische vakkennis met zijn passie voor taal en communicatie. In zijn vrije tijd vind je hem in de zetels van theater of bioscoop, joggend in het park, of thuis achter de kookpotten.

Onze missie

Wetswijzigingen. Uitvoerende koninklijke besluiten. Spraakmakende vonnissen. Iedereen die een mening verkondigt. Als professional in law, tax & finance, als beslissingsnemer in een organisatie of als student wenst u op de hoogte blijven van al wat leeft in uw domein. Moeite om het bos door de bomen te zien? Jubel schept helderheid.
Jubel is het contentplatform voor professionals in law, tax & finance. Met bijdragen van tal van toonaangevende auteurs brengen we elke maand 50.000 actoren uit de juridische, fiscale en financiële sector – en iedereen met interesse in die domeinen – met elkaar in verbinding.

De volgende stap in uw carrière

Naast spraakmakende bijdragen vindt u op Jubel.be ook vacatures. Als jonge of ervaren professional in law, tax & finance vindt u er misschien wel de job waarmee u de volgende stap in uw carrière zet. Als organisatie spreekt u talent aan bij de bron: de grootste gespecialiseerde nieuwswebsite van België.

Uw expertise verder aanscherpen?

Dankzij een overzicht van alle opleidingen en events in de meest uiteenlopende domeinen vindt u in één oogopslag de navorming die u nodig hebt om uw professionele kennis bij te werken.