Over ons

Jubel staat voor Juridisch België en is het online content platform met actueel juridisch nieuws en spraakmakende content voor juridische professionals.

Jubel is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten… Op Jubel verschijnen dagelijks juridisch actuele onderwerpen over alle aspecten van het recht in België. Om die reden is Jubel een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische wereld en het Belgisch recht.

Jubel is een initiatief van KnopsPublishing en is een hedendaags, innovatief antwoord op de traditionele juridische vakbladen.

KnopsPublishing is innovatieve uitgever voor de fiscale, financiële en juridische professional.
Tot haar overige uitgaveconcepten behoren:

Mijnwetboek.be

Op Mijnwetboek.be kunt u als juridische professional verschillende (e)- books publiceren, kopen en /of verkopen. Daarnaast kuntu zich inschrijven voor juridische opleidingen. 

Mijnwetboek.be maakt gepersonaliseerde wetboeken op maat. Ook eigen publicaties van KnopsPublishing zoals Today’s Lawyer en Tijdschrift Notarieel Management zijn terug te vinden op de website. Mijnwetboek.be is viertalig en staat ook open voor kennisgeving over derdenpublicaties.

Advocatennet.be

Advocatennet.be is de verslaggever van en voor de advocaat. Alle kanalen zijn tweetalig.
Advocatennet.be: 1 website, 4 kanalen:

Advocatennet.be is uw mediapartner voor eigen webvideoproducties. Publiceer uw video op hét juridische nieuwsplatform!

Door de sterke samenhang van al onze kanalen is KnopsPublishing uitgegroeid tot dé partner bij uitstek in online communicatie voor de juridische beroepen!
KnopsPublishing weet wat u  en uw kantoor onderscheidt in een snel evoluerende markt. Contacteer ons, wij verzorgen uw noden!
X