Over ons

Jubel.be

De nieuwswebsite voor de juridische, fiscale en financiële professional

Jubel.be is gespecialiseerd in juridisch nieuws van, voor en over advocaten, fiscalisten, juristen, notarissen, gerechtsdeurwaarders, paralegals, magistraten, rechtenstudenten … en bereikt maandelijks 50.000 lezers. De redactie van Jubel selecteert voor u interessant nieuws uit de juridische, fiscale en financiële wereld en spraakmakende opiniebijdragen. Volledig gratis voor de lezer! U leest de artikels ook in de wekelijkse nieuwsbrief en via de pagina’s op sociale media. Volg Jubel.be en blijf op de hoogte van het laatste nieuws op vlak van recht, fiscaliteit en finance in België.

Jubel is een initiatief van KnopsPublishing en is een hedendaags, innovatief antwoord op de traditionele juridische publicaties.

KnopsPublishing

KnopsPublishing © is een professionele uitgeverij. Zij profileert zich met gespecialiseerde beroepsinformatie voor de fiscale, financiële en juridische beroepen, of dienstverleners met nood aan wetgevende bronnen zoals wetboeken en wetgeving.

KnopsPublishing is in 2007 opgericht door Anne Knops. Als directeur-uitgever heeft ze gedurende meer dan 20 jaar uitstekende contacten uitgebouwd en onderhouden met vooraanstaande juristen en economisten. De uitgeverij kwam er als antwoord op nieuwe ontwikkelingen in het professioneel juridisch uitgeven. KnopsPublishing staat voor professionalisme, klantgerichtheid en vernieuwing.

www.knopspublishing.be

Wetboeken op maat van uw adviespraktijk en publicaties over rechtsleer

U stelt uw eigen wetboek samen of u koopt in de wetboekenwinkel het wetboek dat aansluit bij uw professionele behoefte. De website richt zich tot fiscalisten, magistraten, advocaten, bedrijfsjuristen, vastgoedexperten, notarissen, accountants en boekhouders, maar ook tot iedereen die juridische informatie zoekt over gespecialiseerde onderwerpen. Mijnwetboek.be biedt u ook boeken over rechtsleer onder het label KnopsBooks.

Via Knopspublishing.be kunt u eveneens vaktijdschriften als Today’s Lawyer, Tijdschrift Notarieel Management of Tijdschrift Beleggingsfiscaliteit verkrijgen.

Knopspublishing.be verzorgt ook professionele seminaries en navormingen voor notarissen, gerechtsdeurwaarders, advocaten, overheidsfunctionarissen … De opleidingen zijn interactief en steeds op maat van de actualiteit en uw praktijk, met prominente specialisten en een bruikbaar handboek.

Andere uitgeefconcepten van KnopsPublishing zijn:

Knowlex

Werk slimmer met de kennis op uw kantoor!

Voor intellectuele beroepen is kennis een kritische succesfactor. Knowlex helpt u uw kennis op een eenvoudige en snelle manier te beheren, beschermen en delen, zodat u en uw team efficiënter kunnen werken.

www.knowlex.be

Door de sterke samenhang van al onze kanalen is KnopsPublishing uitgegroeid tot dé partner bij uitstek in online communicatie voor juridische beroepen.
KnopsPublishing weet wat u en uw kantoor onderscheidt in een snel evoluerende markt. Contacteer ons, wij bekommeren ons over uw noden!