Over ons

Leer ons kennen

Onze missie

Wetswijzigingen. Uitvoerende koninklijke besluiten. Spraakmakende vonnissen. Iedereen die een mening verkondigt. Als professional in law, tax & finance, als beslissingsnemer in een organisatie of als student wenst u op de hoogte blijven van al wat leeft in uw domein. Moeite om het bos door de bomen te zien? Jubel schept helderheid.
Jubel is het contentplatform voor professionals in law, tax & finance. Met bijdragen van tal van toonaangevende auteurs brengen we elke maand 50.000 actoren uit de juridische, fiscale en financiële sector – en iedereen met interesse in die domeinen – met elkaar in verbinding.

Hoe helpt Jubel.be u?

U

Vinden

Wilt u de dag graag goed geïnformeerd beginnen? Of hebt u een prangende professionele vraag? Op Jubel vindt u analyses van de laatste nieuwigheden in het recht en opiniebijdragen van de scherpste pennen in het vak. In de vorm van artikels, podcasts en video’s. Een redactie met specialisten en academici waakt over de kwaliteit van elke bijdrage. Zo blijven we uw open en betrouwbare informatiebron.

Verbinden

Bent u nieuwsgierig naar wat er in de vele juridische expertisedomeinen gebeurt? Door kennis te maken met inzichten van autoriteiten uit andere vakgebieden, verruimt u uw blik. En krijgt u inspiratie om de uitdagingen in uw sector aan te gaan. Wie weet ontdekt u in ons auteursbestand zelfs een nieuwe professionele partner?

Toegankelijk maken

De experts in de Jubel-community maken het recht inzichtelijker in heldere bijdragen, zodat u – zelfs als u niet dagelijks bezig bent met deze materies – eenvoudiger uw weg vindt in de juridische jungle. Nog meer weten? Contacteer de experts met uw vraag.

Aanscherpen

De gespecialiseerde artikelen en columns die elke dag op Jubel verschijnen versterken uw vakkennis en dagen gevestigde ideeën uit. Zo wordt uw professionele brein elke dag weer geprikkeld en blijft u op uw scherpst. Graag gedaan.

A

Voorbereiden op de toekomst

Wanneer het gaat over innovatie op vlak van businessmodellen, digitalisering en management, lijkt de juridische wereld achter te lopen op andere sectoren. Daarom schudden we het recht en de community wakker met brandend actuele bijdragen over nieuwe technologieën en inzichten. We scheiden het kaf van het koren, met het oog op de toekomst.

De volgende stap in uw carrière

Naast spraakmakende bijdragen vindt u op Jubel.be ook vacatures. Als jonge of ervaren professional in law, tax & finance vindt u er misschien wel de job waarmee u de volgende stap in uw carrière zet. Als organisatie spreekt u talent aan bij de bron: de grootste gespecialiseerde nieuwswebsite van België.

Uw expertise verder aanscherpen?

Dankzij een overzicht van alle opleidingen en events in de meest uiteenlopende domeinen vindt u in één oogopslag de navorming die u nodig hebt om uw professionele kennis bij te werken.