Events

Opleiding, webinar of event organiseren

Waarom events organiseren?

Het organiseren van events en opleidingen valt niet meer weg te denken uit eender welk gebalanceerd communicatieplan.

Bij de organisatie van een succesvol event draait alles om beleving, ervaring en verbinding.
Het geven van opleidingen, hetzij live, hetzij via webinars, is de laatste jaren exponentieel toegenomen. Het zet u als kantoor op de kaart als expert en het geeft een boost op gebied van klantenbinding.

Jubel heeft ruime ervaring met het opzetten van high-end events en congressen, livestreaming en digitale webinars. U voorziet de kennis? Dan voorzien wij de technische omkadering van A tot Z.

KnopsPublishing

Connecteer met uw netwerk en inspireer

Kennis en kunde overbrengen

Community building & klantenbinding

Versterk uw merk

Wat Jubel voor u doet

Bij Jubel ondersteunen wij u graag bij het organiseren van evenementen en opleidingen. Zo hebben we de juiste ervaring en expertise in huis om u te ontlasten van de technische aspecten van een webinar. Laat ons u ontzorgen door het praktische luik op ons te nemen, zodat u kunt focussen op het overbrengen van uw theoretische en praktische kennis.

Technische ondersteuning

We zorgen dat uw webinar, opleiding of event vlot en vlekkeloos verloopt. Laptops, cameraploeg, banners: alles wordt voor u gestroomlijnd.

Visibiliteit

We nemen uw event of opleiding op in onze evenementenkalender op Jubel.be, zodat deze de nodige exposure krijgt bij het juiste publiek.

Planning

We houden de timing strak in handen. De spreker is tijdig aanwezig, de presentatie staat klaar. En oh ja, ook aan de koekjes en koffie wordt tijdig gedacht. 

Maak uw afspraak