Auteur worden

Deel uw expertise

Waarom lid worden van de Jubel-community?

Uw cliënten verkiezen professionals die experten zijn in law, tax & finance. Hoe overtuigt u hen van uw gespecialiseerde kennis? Door uw kennis te delen en te verspreiden als lid van de Jubel-community.

Jubel is het contentplatform voor professionals in de juridische, fiscale en financiële sector.

Wilt u uw knowhow in de kijker zetten? Schrijft u boeiende juridische en/of fiscale artikels? Heeft uw kantoor een nieuwsbrief of een blog? Gun uzelf meer online zichtbaarheid en word Jubel-auteur.

Waarom op Jubel.be publiceren?

  • U deelt uw kennis met de 50.000 bezoekers;
  • U wordt zichtbaar op sociale media (Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram);
  • U krijgt feedback over welke artikels goed scoren bij uw lezers.
auteur portfolio

Bezoekers per maand

Volgers op social media

Abonnees op de nieuwsbrieven

Spraakmakende artikels & video's

Het resultaat?

U bereikt de gewenste stakeholders en u overtuigt hen van uw expertise in law, tax of finance. Vandaag nog van start gaan?

Deze kantoren gingen u al voor

KnopsPublishing

Toonaangevende kantoren maken deel uit van de Jubel-community om:

|

hun expertise in de kijker te zetten

hun marktpositie te verstevigen

getalenteerde nieuwe medewerkers aan te spreken

Wat Jubel voor u doet

Strategie

Het Jubel-team zit met u samen om te bepalen wat uw unieke, onderscheidende waarden zijn, om uw doelgroep af te lijnen en hun noden in kaart te brengen, en om een contentplanning op te stellen.

Creatie

Uw specialisten leveren bijdrages aan, of onze copywriters schrijven ze op basis van interviews, in nauwe samenwerking met uw experts.

Optimalisatie

Het Jubel-team optimaliseert uw bijdrage voor zoekmachines (SEO), zodat potentiële cliënten uw expertise makkelijk terugvinden. Het team zorgt er ook voor dat uw artikel lezers aanzet tot actie; dat ze bijvoorbeeld meer van uw bijdragen lezen, contact met u opnemen of zich registreren voor uw evenement.

Distributie

Uw bijdrage verschijnt op een vooraf bepaald moment op Jubel.be. Doordat we uw artikel opnemen in de wekelijkse nieuwsbrief (13.000 abonnees) en verder verspreiden via sociale media (14.000 volgers), bereikt u een nog ruimer lezerspubliek en blijft u on top of mind.

Rapportering

Als lid van de Jubel-community ontvangt u regelmatig rapporten over het bereik van uw artikels: leescijfers via de website en nieuwsbrief, engagement en reacties via sociale media, … Op basis van die inzichten passen we indien nodig uw contentstrategie aan.

Maak uw afspraak