Jubel Diensten

Communicatie, marketing en events

Uw project, vacature of event van A tot Z uitgewerkt

JUBEL is hét platform voor law, tax & finance, waar een team van experten op dagelijkse basis kwalitatieve content creëert en de juridische en fiscale community weet te verbinden en inspireren. Vanuit deze expertise werd Jubel Diensten opgericht, de dienstverlenende tak van JUBEL, die de productie van uw authentieke content verzorgt. Jubel Diensten verzorgt de creatie en distributie van een diversiteit aan contentvormen en probeert uw organisatie zo op een unieke manier te profileren binnen uw vakgebied.

Wilt u meer potentiële klanten en medewerkers aantrekken voor uw kantoor? Wilt u een toonaangevende positie innemen binnen de markt? Wilt u groeien als juridische of fiscale professional en uw online zichtbaarheid vergroten? Dan is een sprekend en onderscheidend imago van essentieel belang.

Laat ons u ontzorgen. Zo kunt u zich 100% op uw klanten en kerncompetenties concentreren.

Het resultaat?

U bereikt de stakeholders die u wenst te bereiken en u overtuigt hen van uw expertise in law, tax of finance. Vandaag nog van start gaan?

Wat Jubel voor u doet

Vacatures

Een extra netwerkplatform inzetten om uw vacatures uit te lichten? Vind geschikte werkkrachten via Jubel! Onze databank spitst zich toe op zowel aanstormend als ervaren talent binnen law, tax & finance.

Events

Een opleiding, webinar of event organiseren? Jubel Services heeft al de tools in huis om u te ontzorgen. Van laptops en livestreaming, tot catering en aanverwanten.
U de kennis, wij de technische ondersteuning.

Adverteren

Uw dienst, product of event promoten bij 50.000 juridische en fiscale professionals en kmo’s? Bekijk de advertentiemogelijkheden, zowel digitaal als in print, die we u op maat kunnen voorschotelen.

Video

Op zoek naar een geknipte partner die uw kantoor, expertise, events, klanten of personeel in beeld brengt? Zet uw kantoor in de spotlights met video! Wij staan in voor de opname en montage van high-end beeldmateriaal om u als sterk merk te profileren.

Auteur

Via tekst en duiding de reputatie van uw kantoor versterken? Word Jubel-auteur! Sluit u aan bij ons gerenommeerd auteurscolofon. De redactie ondersteunt u via uitvoerige eindredactie, SEO-optimalisatie en bijkomend advies. Via gedetailleerde rapportage briefen we u over hoe uw artikelen scoren bij het publiek.

Maak uw afspraak