Advocatennet

Advocatennet is uw nieuwskanaal met videoreportages over de juridische wereld. Advocatennet.be brengt belangrijke evenementen als de openingszitting, eedafleggingen en colloquia in beeld en interviewt prominente sprekers. De video's staan in de kijker op de website en sociale media. Ook uw expertise in beeld? Contacteer ons!

1 september is een bijzondere dag in het leven van advocaat-stagiairs. Traditiegetrouw leggen dan honderden kersvers afgestudeerde juristen hun eed af. Jubel was vereerd aanwezig te zijn in het hof van beroep te Brussel om de eedaflegging van de Brusselse en Leuvense advocaat-stagiairs vast te leggen. Traditiegetrouw komt ook de eerste voorzitter van het hof van beroep van Brussel aan het woord. Laurence Massart had alvast wat raad heeft voor de startende advocaat-stagiairs.

Een sfeerreportage van de eedafleggingen zelf kunt u hier bekijken.

Hier kunt u terecht voor meer video’s (toespraken van de stafhouders van de Nederlandstalige en Franstalige Balie Brussel en de Balie van Leuven en van de voorzitters van het hof van beroep Brussel en Procureur-Generaal Delmulle). U vindt er ook de beelden van de eedafleggingen in Antwerpen (Balie Provincie Antwerpen en Limburg).

Met dank aan onze partners

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.