KnopsPublishing

KnopsPublishing wil u als juridische professional zo goed mogelijk ondersteunen in uw dagelijkse beroepspraktijk. Met de juiste informatie, op papier én digitaal. Met interactieve opleidingen gericht op úw praktijk. Met eigentijdse antwoorden op uw communicatie- en marketingvragen. Zodat u zich volop kunt concentreren op uw corebusiness: uw cliënten een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening bieden.

Ontdek het aanbod hier!

Opgelet: dit artikel is meer dan één jaar oud en kan daardoor verouderde informatie bevatten.

Traditiegetrouw verschijnen er bij aanvang van het nieuwe gerechtelijk jaar weer heel wat nieuwe gezichten op het toneel. Dat was ook dit jaar niet anders: op 2 september, 30 september en 7 oktober 2019 legden opnieuw honderden advocaat-stagiairs de eed af!

Onze collega’s van Advocatennet hadden het unieke voorrecht om als enige speler alle eedafleggingen in Vlaanderen, Brussel en Wallonië op de gevoelige plaat te mogen vastleggen.

Dit artikel bundelt de verschillende sfeerreportages van alle evenementen, met daarin interviews met fiere familieleden en alle individuele eedafleggingen van de balies Provincie Antwerpen, Limburg, Brussel, Leuven, Waals Brabant, Gent, Oudenaarde, Dendermonde, West, Charleroi, Bergen, Luik, Doornik, Namen, Huy, Verviers, Eupen en Luxemburg.

Eedafleggingen 2 september 2019

 

  • Antwerpen (balies Provincie Antwerpen, Limburg)

  • Brussel (balies Brussel, Leuven)

  • Gent (balies Gent, Dendermonde, Oudenaarde, West)


Eedafleggingen 7 oktober 2019

 

  • Brussel (balies Brussel, Leuven)

 

Voor de Franstalige verslagen (Bruxelles, Mons, Liège), klik hier!

KnopsPublishing

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.