nationaal duurzaamheidsdebat

RechtSpraak Podcast

RechtSpraak is een podcast van Hogeschool PXL en Monard Law. Vanaf het tweede seizoen is Jubel de trotse derde partner in dit project.

Op een goed half uur geven we een blik achter de schermen van het recht, met zowel studenten als boeiende en sterke gasten uit het werkveld.

In elke aflevering komt een ‘Xpert’ aan het woord die zijn mening geeft over twee actuele stellingen, en wordt er afgesloten met een vaste rubriek “de Moniteur”, waar snedig ingespeeld wordt op de actualiteit of een forum wordt geboden voor boodschappen van algemeen (juridisch) belang.

De podcast kunt u beluisteren via de gekende streamingdiensten.

In de slotaflevering van het eerste seizoen van RechtSpraak komen technologische innovaties en uitdagingen aan bod. Welke technologische trends zullen ook zichtbaar worden voor de juridische wereld en welke impact zullen deze hebben op de dienstverlening en werking in de juridische wereld?

Studiogasten Daan Vansimpsen van Corporify en Jorn Vanysacker van Henchman. De coronatijd heeft alvast iedereen doen inzien dat digitalisering dringend nodig was. RechtSpraak is een podcast van PXL en Monard Law.

Oorspronkelijke opnamedatum: september 2021
Op Jubel.be op Spotify zit je goed voor een verzameling podcasts waarin het juridische en fiscale nooit veraf is.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.