nationaal duurzaamheidsdebat

Advocatennet

Advocatennet is uw nieuwskanaal met videoreportages over de juridische wereld. Advocatennet.be brengt belangrijke evenementen als de openingszitting, eedafleggingen en colloquia in beeld en interviewt prominente sprekers. De video's staan in de kijker op de website en sociale media. Ook uw expertise in beeld? Contacteer ons!

Maandag 3 oktober was een bijzondere dag in het leven van heel wat advocaat-stagiairs. Na 1 september legden ook op deze dag een grote groep kersvers afgestudeerde juristen hun eed af. Jubel was vereerd aanwezig te zijn in het hof van beroep te Brussel om de eedaflegging van de Brusselse, Leuvense en Waals-Brabantse advocaat-stagiairs vast te leggen. In deze video krijgt u een sfeerbeeld van de plechtigheid. We interviewden enkele stagiairs over hoe ze deze dag ervaarden en laten ook de stafhouders kort aan het woord. In deze reportage ziet u Febian Aps (stafhouder Balie Leuven) en Marc-Alain Speidel (stafhouder Franstalige Balie Brussel)

De eedafleggingen zelf kunt u hier bekijken: Brusselse en Leuvense stagiairs, Brusselse (FR) en Waals-Brabantse stagiairs.

Met dank aan onze partners:

Juridische vacatures

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.