Jubel

Dit is de Jubel-postbus. Op deze pagina verschijnen artikels geschreven door specialisten in het recht, notariaat, fiscaliteit, accountancy en Legal Tech zonder eigen auteurspagina op Jubel.be.

De artikels geplaatst onder de Jubel-postbus, spelen in op de juridische en fiscale actualiteit in België. Om die reden is de Jubel-postbus een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische en fiscale wereld en het Belgisch recht.

De standpunten en opinies vertolkt in de artikels die onder de Jubel-postbus verschijnen, binden enkel de auteur van de bijdrage zelf en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de mening van Jubel, de Jubel-redactie of KnopsPublishing.

Wil u zelf bijdragen aan de Jubel-postbus? Mail dan naar redactie@jubel.be. Na evaluatie door de redactie, wordt uw bijdrage gepubliceerd.

Opgelet: dit artikel is meer dan één jaar oud en kan daardoor verouderde informatie bevatten.

Op 21 september is het Wereld Alzheimer dag en wordt er wereldwijd aandacht gevraagd voor alle vormen van dementie, waaronder de ziekte van Alzheimer.

Tegen 2060 zullen er in België dubbel zoveel mensen boven de 80 jaar leven als vandaag. De gestegen welvaart en de ontwikkelingen in de geneeskunde hebben er voor gezorgd dat de levensverwachting van de mens voortdurende toeneemt. Dit betekent helaas niet dat iedereen tot het einde van zijn dagen in volledige gezondheid kan doorbrengen. En hoewel er geen rechtstreekse relatie tussen leeftijd en dementie bestaat, gaan zij toch meestal hand in hand.

Daarom is het zeer belangrijk dat de ouder wordende Vlaming geïnformeerd wordt omtrent de verschillende mogelijkheden van zorg die er bestaan en welke financiële gevolgen deze zal inhouden. Zo kan ieder tijdig zijn zorg-parcour plannen en zorgeloos oud worden.

Bekijk hier meer publicaties!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.