Morgen, zaterdag 13 mei, is het eindelijk zover: dan vormen de gebouwen van de Gentse rechtsfaculteit het terrein voor  het “TIJGERfeest” (Tweehonderd Intrigerende Jaren GEntse Rechtsfaculteit), waarbij de faculteit haar deuren opent voor studenten, alumni en andere belangstellenden. U kan zich alsnog inschrijven voor deze feestelijke gezinsdag vol activiteiten en animatie.

Deze viering keken we de afgelopen maanden ‘jubelend’ tegemoet. Onze eigen JUBEL-pagina Fac. Rechtsgeleerdheid Gent gaf gevestigd en aanstormend talent uit onze faculteit de kans om u, de juridische meerwaardezoeker, gedurende 10 weken te boeien met bijdragen rond allerhande juridische vraagstukken. Het Tijgerfeest is de kans bij uitstek om deze auteurs in levende lijve te ontmoeten en begroeten. Daarnaast zullen de lezingen met voorname alumni van de faculteit u ongetwijfeld inspireren tot boeiende discussies over de actuele ontwikkelingen binnen de verschillende rechtsdomeinen. Ook aan activiteiten en animatie kan het uiteraard niet ontbreken op het Tijgerfeest. Het volledige programma kan u vinden op de website van het Tijgerfeest, waarvoor we mochten samenwerkten met LawyerOnline.

Kortom: mede namens Decaan Prof. Michel Tison staan wij allen te jubelen om jong en oud hartelijk te ontvangen op deze feestelijke hoogdag van de Gentse Rechtsfaculteit!
Graag tot morgen!

Fac. Rechtsgeleerdheid Gent

Bevoorrechte partners van het Tijgerfeest:

         Knops Publishing            advocatennet

Faculteit Recht en Criminologie UGent

Bekijk alle artikelen

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.