Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Micro-credential Persoonsverzekeringen

februari 3

€1.000

Levens- en gezondheidsverzekeringen vormen samen de persoonsverzekering en vertegenwoordigen het belangrijkste premievolume binnen de Belgische verzekeringsmarkt.
Aan de hand van een cirkel voorgesteld, verwijst het bovenste deel naar de eerder traditionele leven en overlijdensproducten. Het onderste deel verwijst naar de gezondheidsverzekeringen waarvan de bescherming tegen inkomensverlies en medische kosten de meest bekende zijn. De linkerzijde van de cirkel staat voor de particuliere markt en de rechtszijde voor de collectieve verzekeringen die werkgevers aan hun personeel aanbieden.
Persoonsverzekeringen kennen een ongekend potentieel aan toepassingen, gaande van een spaar- of beleggingsinstrument, de opbouw van een aanvullend pensioen tot een bescherming tegen overlijden of medische zorgen. Ze vormen een middel om vermogen te structureren, kunnen helpen bij successie via de begunstiging en zijn voor werkgevers een aantrekkelijke employee benefit.

Voor wie?

Deze micro-credential staat open voor alle geïnteresseerden in het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht, mits houder van een hogeschool of universitair diploma.

Locatie

UAntwerpen Stadscampus
Prinsstraat 13
Antwerpen, 2000
+ Google Maps