Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Deloitte Job Fair 2023

december 11, 2023 @ 09:30 - 18:00

Ontdek jouw toekomstige loopbaan

Op maandag 11 december organiseert Deloitte Belgium haar jobbeurs in het hoofdkantoor te Zaventem. Dit is jouw kans om de verschillende teams te leren kennen en te ontdekken welke job het meest aansluit bij jouw interesses. Bovendien kan je jouw kennis bijschaven door deel te nemen aan één van de masterclasses. Schrijf je dus nu in en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière!

De keuze van je werkgever is heel belangrijk. Je wilt een job die aansluit bij je interesses, een werkgever die je waardeert, en collega’s waarmee je het goed kan vinden. Deloitte organiseert haar jobbeurs bewust op het hoofdkantoor in Zaventem; studenten kunnen de sfeer opsnuiven van het bedrijfsleven, ontdekken hoe het kantoor eruit ziet, en raken vertrouwd met de omgeving.

Als je afstudeert, ligt er een waaier aan mogelijkheden voor je klaar. En het is niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken die het beste aansluit bij je interesses. Deze jobbeurs is dan ook geschikt voor bachelor en master studenten in hun voorlaatste of laatste jaar die gemotiveerd zijn om bij te leren en een positieve impact te maken. Dit is voor hen de perfecte kans om hun mogelijkheden verder te ontdekken.

Het doel is om studenten een zo goed mogelijk overzicht te geven van hun opties. Tijdens de jobbeurs vertegenwoordigen we dan ook verschillende teams, die meer inzicht geven in hun job en alle vragen beantwoorden. Dit is voor onze collega’s een uitgelezen kans om hun expertise en ervaringen bij Deloitte te delen. Studenten krijgen de kans om op eigen tempo de standen te ontdekken, meer te weten te komen over de verschillende vakgebieden, en zelfs potentiële toekomstige collega’s te ontmoeten.

In de Talent Hub kunnen studenten kennismaken met onze recruiters. Daar kunnen ze op een informelere manier meer te weten komen over de sollicitatieprocedure, maar krijgen ook het nodige advies bij hun zoektocht naar de perfect job.

Zij die hun kennis willen bijschaven, kunnen, volledig vrijblijvend, één van de volgende masterclasses bijwonen.

  • Personenbelasting: wapen jezelf met deskundige tips om zelf jouw belastingaangifte te kunnen invullen op MyMinFin. In de toekomst hoef je niet meer op anderen te vertrouwen, maar neem je dit zelf in handen.
  • Financiën: word een financiële detective en leer om met vertrouwen balansen te analyseren en het financiële welzijn van een bedrijf te beoordelen.
  • Datavisualisatie: duik mee in de kunst van datavisualisatie en ontdek hoe je ruwe informatie omzet in boeiende verhalen door middel van grafieken, diagrammen en infografieken.

Programma:

Er worden twee “waves” georganiseerd zodat studenten het tijdstip kunnen kiezen dat het best aansluit bij hun lessenrooster. De jobbeurs kan volledig op eigen tempo bezocht worden.

Wave 1: 9u30 – 13u

Wave 2: 13u30 – 18u

Bezoek de website van Deloitte voor meer informatie en om je te registreren.

Gegevens

Datum:
december 11, 2023
Tijd:
09:30 - 18:00
Site:
https://www2.deloitte.com/be/en/events/careers/2023/job-fair.html#

Locatie

Deloitte Gateway Building
Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J
Zaventem, Vlaams-Brabant 1930 België
+ Google Maps