nationaal duurzaamheidsdebat

KnopsPublishing

KnopsPublishing wil u als juridische professional zo goed mogelijk ondersteunen in uw dagelijkse beroepspraktijk. Met de juiste informatie, op papier én digitaal. Met interactieve opleidingen gericht op úw praktijk. Met eigentijdse antwoorden op uw communicatie- en marketingvragen. Zodat u zich volop kunt concentreren op uw corebusiness: uw cliënten een efficiënte en kwalitatieve dienstverlening bieden.

Ontdek het aanbod hier!

Opgelet: dit artikel is meer dan één jaar oud en kan daardoor verouderde informatie bevatten.

Een nieuw jaar, nieuwe pleitwedstrijden. Ook in 2018 kruisen jonge juristen de degens om de titel van beste pleidooi. Herbekijk hierboven de Antwerpse Pleitwedstrijd Ridder René Victor van 2017!

Op 8 februari is het Antwerpse Hof van Beroep het decor voor de Pleitwedstrijd Ridder René Victor. De kandidaten brengen met vuur en passie hun betoog, een uitstekende oefening in de redenaarskunst. Overtuigingstechnieken, opbouw, techniek, conclusie, … alle elementen moeten samenkomen om de jury te overtuigen.

Ook dit jaar reikt Advocatennet.be een publieksprijs uit. U kan uw favoriet naar de overwinning stemmen! De winnaar ontvangt een pakket wetboeken ter waarde van 500 euro, aangeboden door Mijnwetboek.be, en een gespecialiseerde, op maat gemaakte website van LawyerOnline, inclusief jaarabonnement.

Hou binnenkort de websites van Jubel en Advocatennet in het oog voor meer informatie!

Met dank aan onze partners:

 

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.