nationaal duurzaamheidsdebat

Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions (SPS) is een internationaal technologiebedrijf en een wereldleider in dicteeroplossingen. Wereldwijd werken meer dan vier miljoen gebruikers met spraak-naar-tekstoplossingen die SPS onder het Philips-merk ontwikkelt en verkoopt. Deze oplossingen omvatten workflow software, spraakherkenning en hardware. Deze slimme oplossingen besparen gebruikers tijd en stellen hen in staat zich te concentreren op hun kerntaken. Een verhoogde focus verhoogt de productiviteit, wat leidt tot hogere winsten en grotere klanttevredenheid. Speech Live is de eenvoudigste en veiligste manier om documenten met uw stem te creëren.

Steeds meer mensen gebruiken de microfoon op hun smartphone om ideeën te dicteren en berichten te versturen. Typen lijkt hoe dan ook aan een definitieve terugweg bezig. Al in 2020 kwam de helft van alle zoekopdrachten via spraakherkenningstechnologie tot stand. Aantallen die blijven stijgen. Spraakherkenning kan ook uw professionele bezigheden naar een hoger niveau tillen.

Dicteren geeft meteen vier onmiddellijke voordelen

Laten we eens dieper ingaan op de voordelen van spraakherkenningstechnologie en hoe dicteerapparatuur uw productiviteit en efficiëntie beïnvloedt om professionele activiteiten te verbeteren.

U werkt sneller

Met dicteren kunt u dezelfde documenten, e-mails en lijsten maken als met traditioneel typen – alleen sneller, met een minimale doorlooptijd. Moderne voice-to-text software zet immers driemaal zo snel spraak om in tekst, met een nauwkeurigheid tot 99%.

U kunt zich concentreren op kerntaken

Met dicteren kunt u zich concentreren op uw kerntaken, in plaats van energie te verspillen aan typen en opmaak van documenten. Spraakherkenningstechnologie stelt u in staat tijd en bijgevolg geld te besparen. Vrijgekomen tijd die u kunt investeren in de organisatie van uw kantoor, het voorbereiden van uw dossiers en het bijstaan van cliënten.

U kunt uw werk beter organiseren, zelfs onderweg!

Met behulp van een voicerecorder-app kunt u snel gedachten, conclusies, contract- en akteontwerpen opnemen en organiseren. Alle opnames en afspeelfuncties zoals invoegen, overschrijven en toevoegen zijn eenvoudig en professioneel te bedienen – zo kunt u ook onderweg documenten bewerken en organiseren!

U werkt in de cloud

U hoeft niet op kantoor te zijn om te dicteren, of over een laptop of computer te beschikken. Met uw smartphone kunt u overal en altijd werken en uw bestanden via dictaat direct per e-mail versturen of uploaden naar de cloud, waar ze veilig staan opgeslagen.

Hardop spreken houdt uw geest actief

Studies hebben ook aangetoond dat dicteren de cognitieve functies en vaardigheden van mensen kan versterken. Het hardop uitspreken van gedachten en ideeën kan het kortetermijngeheugen, de uitspraak en de algemene spraakkwaliteit verbeteren. Dicteren houdt onze geest actief. Geen wonder dat we een aangeboren instinct hebben om de kracht van taal en onze stem te gebruiken om onze gedachten over te brengen!

Besluit

Nu spraaktechnologie definitief is doorgebroken, kan u nog efficiënter en productiever functioneren in uw dagelijkse en professionele leven. Zo blijft meer tijd over voor wat echt telt.

Ook benieuwd naar welke mogelijkheden er bestaan op maat van uw behoeften? Neem dan zeker een kijkje op www.speechlive.com of neem contact op met info.swe@speech.com.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.