Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grensoverschrijdende betekening en bewijsvoering

oktober 2, 2023 @ 00:00

€150

Webinar beschikbaar vanaf 2 oktober.

Programma

De EU-bewijsverordening 2020/1783 en EU-betekeningsverordening 2020/1784 zijn van toepassing sinds 1 juli 2022 en beogen eenvoudige, gestroomlijnde en gedigitaliseerde procedures voor het verkrijgen van bewijs en het betekenen van gerechtelijke stukken tussen de lidstaten.

Kim Swerts (onderwijscoördinator UAntwerpen, advocaat balie Limburg)Jachin Van Doninck (docent VUB, advocaat balie Brussel) en Karolien Emmerechts (vrijwillig wetenschappelijk medewerker VUB, advocaat balie Brussel) analyseren in de Nexus online Lecture de implementatie en de praktische gevolgen van beide verordeningen in het kader van grensoverschrijdende bewijsvoering en betekening.

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 150 euro. Deze prijs omvat deelname aan de opleiding en de digitale documentatie (e-cahier). Een papieren versie van het cahier kan rechtstreeks bij de uitgever besteld worden aan het voordeeltarief van 25 euro; link hiertoe bij inschrijving. Geniet van een korting van 15 euro voor elke bijkomende inschrijving (Nexus Lectures en Labs 2023 – 2024); deze korting wordt automatisch verrekend bij inschrijving.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De aanvraag van de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

Volgende erkenningen zijn in aanvraag:

  • OVB: 2 standaardpunten
  • IBJ: 2 punten (voortgezette opleiding)
  • IGO.

​Punten worden opgeladen op het online platform van de desbetreffende instantie, en dit voor het einde van het gerechtelijk jaar.

Doelgroep

Advocaten, magistraten, bedrijfsjuristen en alle rechtspractici.

Gegevens

Datum:
oktober 2, 2023
Tijd:
00:00
Kosten:
€150
Site:
https://www.uantwerpen.be/nl/centra/nexus/opleidingsaanbod/lectures/bewijsvoering/

Organisator

Nexus