Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De ‘service excellence’ organisatie als sterke groeimotor van advocatenkantoren

juni 25 @ 09:30 - 17:30

€340

Van ‘bezielde medewerkers’ naar ‘uitzonderlijk tevreden klanten’ en hogere rentabiliteit

Hoe realiseert u tevreden, loyale en bezielde medewerkers als motor van groei? 

Het is bewezen: wie de onderneming zo organiseert dat medewerkers erg tevreden zijn, krijgt trouwe en bezielde collega’s die een hoge externe klantenservice realiseren, waardoor klanten uitzonderlijk tevreden en trouwer zijn, met hogere omzetten en marges tot gevolg. Dat noemt men de ‘service profit chain’, of ook nog de ‘service excellence effect chain’. Als de medewerker centraal staat, staat de klant centraal.
Wat zijn de negen bouwstenen van een organisatie die medewerkers uiterst tevreden, loyaal en bezield maken? Deze negen aspecten grondig bespreken, ze analyseren voor uw organisatie met een concrete checklist, en acties bepalen voor het optimaliseren van uw organisatie, daar gaat deze opleiding over. De negen bouwstenen gaan over strategische, innovatieve, culturele en operationele aspecten van de organisatie.

Doelstellingen

Realiseer een tevreden en stabiel team van medewerkers op basis van het optimaliseren van de organisatie. Service Excellence gaat over de wijze waarop de eigen organisatie in de praktijk, de negen kernelementen van ‘service excellence’ invult en hierdoor tevreden en trouwe klanten maakt door tevreden, trouwe en bezielde medewerkers. Van tevreden medewerkers naar uitzonderlijk tevreden klanten, naar opmerkelijk hogere marge, meer omzet per klant en een langere klantrelatie.
Bij elk van de 9 bouwstenen wordt een checklist van vragen gebruikt om de situatie van uw advocatenkantoor op een individuele manier in kaart te brengen. Hierdoor hebt u onmiddellijk een zicht op wat kan geoptimaliseerd worden.

Doelgroep

Dit M&D seminarie richt zich tot:
Elk advocatenkantoor dat een stabiel, tevreden en bezield team wil ontwikkelen dat hoge klanttevredenheid en trouwe klanten zal realiseren.

Locatie

Xavier Events
Solariumdreef 7
Destelbergen, 9070
+ Google Maps