Deloitte soutient les jeunes talents sur le marché du travail cover

4 dec 2023 | Employment & Benefits

Deloitte ondersteunt jong talent op de arbeidsmarkt

Door Jubel

Recente vacatures

Advocaat
Burgerlijk recht Gerechtelijk recht Ondernemingsrecht Verzekeringsrecht
0 - 3 jaar
Antwerpen Brussel
Legal Counsel
Verzekeringsrecht
3 - 7 jaar
Brussel
Advocaat
Omgevingsrecht Publiek recht
0 - 3 jaar
Brussel
Jurist Paralegal
sociaal recht
0 - 3 jaar
Brussel

Aankomende events

Na je studies rechten of fiscaliteit zijn er een waaier aan mogelijkheden, maar hoe kies je een uitdaging die perfect bij jouw ambities aansluit? Als marktleider op het gebied van professionele dienstverlening (kortweg consultancy) begeleidt Deloitte jong juridisch en fiscaal talent bij hun eerste stappen op de arbeidsmarkt.

Jobmogelijkheden bij Deloitte en Deloitte Legal

In de elf kantoren van Deloitte en Deloitte Legal is er altijd plaats voor nieuwe beloftevolle medewerkers. Onze HR-specialisten zoeken op basis van jouw interesses naar de beste match binnen onze familie. Of je nu als consultant binnen de Tax & Legal-afdeling bij Deloitte wilt werken, of aan de slag wilt als advocaat bij Deloitte Legal, bij ons kun je in verschillende domeinen impact hebben. Want daar draait het bij Deloitte om: ‘Making an impact that matters’.

In welk vakgebied wil jij een impact maken?

  • Global Business Tax: adviseer internationale bedrijven over hun vennootschapsbelastingen en alles wat daarbij komt kijken.
  • Global Tax Centre Europe: help klanten verspreid over heel Europa met hun btw-aangifte van A tot Z op dagelijkse basis.
  • Tax Technology: adviseer ondernemingen hoe ze met behulp van technologie hun belastingprocessen kunnen automatiseren voor meer efficiëntie, transparantie en fiscale controle.
  • Indirect Tax: neem de btw-aangiften en fiscale compliance van klanten voor je rekening en adviseer hen hoe ze hun bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren op het gebied van btw, douane, accijnzen …
  • Global Employer Services: help organisaties om hun HR-, mobiliteits- en verloningsprogramma uit te bouwen en de fiscale impact, conformiteit, arbeidskosten en communicatie ervan te optimaliseren.
  • Law Firm Deloitte Legal: reik een brede waaier aan klanten efficiënte, praktische en innovatieve juridische oplossingen aan op maat van hun specifieke noden.

Proef de toekomst

Deloitte organiseert evenementen om studenten al een voorproefje te geven van hoe het is om bij Deloitte te werken en hoe het rekruteringsproces verloopt. Zo waren er ‘Discovery Events’ in verschillende universiteitssteden om Deloitte beter te leren kennen als potentiële werkgever.

Studenten fiscaal recht, economie, toegepaste fiscaliteit, rechten, vermogensfiscaliteit, tax … konden de voorbije maanden hun carrièrekeuze dan weer aanscherpen op ‘Tax Kick-Offs’ in hogescholen en universiteiten over heel Vlaanderen, Brussel en Wallonië.

Om ervoor te zorgen dat studenten de meest actuele info hebben omtrent regelgeving, bood Deloitte hen de nieuwe editie van de ‘Wetgevingsbundel Fiscaal Recht’ gratis aan. Zo geven we de toekomstige generatie juridische en fiscale consultants een praktisch duwtje in de rug.

Beloftevolle studenten konden zich ook registreren voor een ‘Shadowing Experience’ om onze collega’s binnen Tax, Finance of Engineering & Technology anderhalve dag te volgen. De beste manier om te ontdekken hoe boeiend een job bij Deloitte werkelijk is.

Houd onze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe events!

“Bij Deloitte krijgen studenten de kans om kennis te maken met hun toekomst tijdens diverse events. Hier kunnen ze hun carrièremogelijkheden verkennen, de bedrijfssfeer ervaren en ontdekken hoe ze een impact kunnen hebben op klanten, medewerkers en de samenleving."

Recente vacatures

Advocaat
Burgerlijk recht Gerechtelijk recht Ondernemingsrecht Verzekeringsrecht
0 - 3 jaar
Antwerpen Brussel
Legal Counsel
Verzekeringsrecht
3 - 7 jaar
Brussel
Advocaat
Omgevingsrecht Publiek recht
0 - 3 jaar
Brussel
Jurist Paralegal
sociaal recht
0 - 3 jaar
Brussel

Aankomende events

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

0 Reacties

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.