nationaal duurzaamheidsdebat

Jubel Services

Als professional legal & tax uw online zichtbaarheid vergroten? Met Jubel Services onderscheidt u zich in de online wereld van vandaag en morgen. Jubel Services ontzorgt u op het vlak van communicatie, zodat u zich 100% op uw cliënten kan concentreren.

Innovatie en een persoonlijke aanpak staan centraal.

‍Jubel Services spreekt uw taal.

Een blog is veel meer dan zomaar een online dagboek van een individu. Op een blogpagina kunt u adviezen geven en inzichten delen met uw vakgenoten en uw eigen expertise in de verf zetten. Ook als bedrijfsjurist heeft het zeker zin aan het bloggen te slaan, op een eigen pagina of op de website van uw bedrijf. Waarom? We zetten vijf voordelen op een rijtje.

U bewijst uw expertise

U blogt best over kwesties waar u veel van af weet omdat u er in uw dagelijkse praktijk vaak mee in aanraking komt. U hoeft zich zeker niet te limiteren tot klassieke juridische topics als contracten, intellectuele eigendom, GDPR, ontslagrecht. Een tip: put uit uw eigen professionele leefwereld en reik concrete oplossingen aan. Zo benadrukt u uw bijzondere expertise in een specifiek vakgebied.

Publiceer zeker op regelmatige basis nieuwe artikels. Bloggen werpt vooral op lange termijn vruchten af. Hou vol en speel in op thema’s waarover uw bezoekers het meeste lezen. Een blog waar slechts sporadisch iets nieuws verschijnt scoort minder goed, zowel bij uw (vaste) bezoekers als bij zoekmachines. Nood aan goede raad? Jubel Services staat u graag bij met advies om uw doelpubliek gericht aan te spreken.

Uw expertise straalt af op het bedrijf

Door te bloggen toont u niet alleen dat u zelf over de nodige expertise beschikt. U brengt ook uw bedrijf onder de aandacht. U zorgt immers voor meer online aanwezigheid. Bovendien doet u dat op een authentieke manier: met relevante content. Uw blogpost krijgt aandacht op een organische, niet-betalende manier, en wekt meer vertrouwen dan een betaald zoekresultaat.

Uw blog creëert een blijvende meerwaarde voor het bedrijf

U schrijft geregeld over hetzelfde thema, dus uw artikels vormen na verloop van tijd een omvangrijke databank met juridische kennis die ook jaren later haar nut blijft bewijzen en gevonden wordt. Uw blog vormt zo een duurzame meerwaarde voor het hele bedrijf. Medewerkers, van binnen en buiten de juridische afdeling, kunnen er de interne juridische knowhow consulteren. Op termijn bespaart u hiermee tijd en middelen bij het adviseren van andere departementen.

U komt in contact met uw vakgenoten door uw blog te delen op sociale media

Internetgebruikers delen voortdurend nieuws- en blogartikelen die ze nuttig of interessant vinden. Door zelf uw artikels actief te gaan delen op sociale media, bouwt u een netwerk uit van volgers die in dezelfde materie geïnteresseerd. U kunt een wisselwerking uitbouwen met andere bedrijfsjuristen en onderling kennis delen. Het is bovendien de ideale manier om interacties aan te gaan met juristen die werkzaam zijn in andere beroepen, als advocaten en notarissen.

Een andere manier om met geïnteresseerden van gedachten te wisselen is door een commentaarveld onder uw blog te plaatsen. Zo creëert u nog meer dynamiek en blijft uw tekst langer onder de aandacht van uw bezoekers. De kans is groot dat zij zullen blijven terugkeren naar uw site.

U bent beter vindbaar via Google

Websites waarop regelmatig nieuwe inhoud verschijnt, scoren over het algemeen hoger op Google. Wanneer u regelmatig blogt, is uw site beter vindbaar en bereikt u meer potentiële bezoekers. Meer lezers op uw site zorgen op hun beurt voor een nog betere zoekscore.

Nood aan meer expertise over het schrijven van blogs? Jubel Services helpt u graag verder.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.