Jubel

Dit is de Jubel-postbus. Op deze pagina verschijnen artikels geschreven door specialisten in het recht, notariaat, fiscaliteit, accountancy en Legal Tech zonder eigen auteurspagina op Jubel.be.

De artikels geplaatst onder de Jubel-postbus, spelen in op de juridische en fiscale actualiteit in België. Om die reden is de Jubel-postbus een onmisbare hulp voor wie op de hoogte wil blijven van de juridische en fiscale wereld en het Belgisch recht.

De standpunten en opinies vertolkt in de artikels die onder de Jubel-postbus verschijnen, binden enkel de auteur van de bijdrage zelf en vertegenwoordigen niet noodzakelijk de mening van Jubel, de Jubel-redactie of KnopsPublishing.

Wil u zelf bijdragen aan de Jubel-postbus? Mail dan naar redactie@jubel.be. Na evaluatie door de redactie, wordt uw bijdrage gepubliceerd.

Op donderdag 27 april vond de finale van de pleitwedstrijd van het Vlaams Pleitgenootschap bij de Balie te Brussel plaats. De Nederlandstalige Ondernemingsrechtbank op de Waterloolaan vormde het decor van het goed bijgewoonde concours. Opzet van de wedstrijd was om een casus te bepleiten als eiser of verweerder. Acht advocaat-stagiairs namen het daarbij tegen elkaar op. Het leverde een zinderende strijd op van hoog niveau.

De video die vanaf donderdag 4 mei (12.00 u) tot en met donderdag 11 mei de meeste views behaalt, uitgezonden op Jubel.be, wint de Jubel Publieksprijs:

U hoeft niet te stemmen: bekijk simpelweg het pleidooi van uw favoriet en deel het via mail, social media, enz.

Ga hier naar het video-overzicht.

Download hier het wedstrijdreglement.

3 reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.