Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Interventietechnieken van de zakelijke bemiddelaar

maart 22 @ 13:30 - 17:30

€165

Programma

Peter Crab (erkend bemiddelaar) dompelt de zakelijke bemiddelaars voor de derde maal onder in enkele bijzondere technieken, nl. ‘Bracketing’ en ‘High/Low agreements’.

Menig zakelijk bemiddelaar juicht het gebruik van brackets toe wanneer de onderhandelingen om geldelijke posities dreigen vast te lopen. Door brackets in te zetten blijft het gesprek immers gaande en worden nieuwe perspectieven geboden bij wat anders een droge discussie over cijfers zou blijven.

Bij gebruik van een high-low agreement wordt een conflict gedeeltelijk geregeld: partijen gaan akkoord met een minimale vergoeding voor de ene en een maximale uitbetaling van de andere. Vervolgens kan een definitieve oplossing worden onderhandeld.

De aantrekkingskracht van deze techniek schuilt in het verkleinen van de risico’s voor beide partijen omdat een extreme uitkomst vermeden wordt.

Locatie

UAntwerpen
Stadscampus
Aula s.R.119
Rodestraat 14 of Lange Winkelstraat 9 – 13
2000 Antwerpen

Deelnameprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt 165 euro. Deze prijs omvat deelname aan de opleiding, de digitale documentatie en een koffiepauze. Bij inschrijving voor een bijkomende opleiding uit het programma van de permanente vorming bemiddeling 2023-2024 is een korting van 15 euro van toepassing. Deze korting wordt automatisch verrekend bij inschrijving.

Inschrijven

Uitsluitend elektronisch via deze webpagina.

Elke inschrijving is bindend en kan niet worden geannuleerd. Vervanging door een collega kan mits een eenvoudige schriftelijke mededeling aan de organisatoren.

Het inschrijvingsgeld wordt binnen de 30 dagen na ontvangst van de debetnota betaald op KBC rekeningnummer BE69 7350 1176 5478 van Nexus, CST-UAntwerpen, Venusstraat 23, 2000 Antwerpen.

De vermelde prijzen zijn prijzen exclusief btw, omdat de Universiteit Antwerpen in de huidige stand van de wetgeving een niet-btw-plichtige rechtspersoon is. Nexus behoudt zich echter het recht voor om in het geval op de inschrijvingsprijs alsnog btw verschuldigd zou zijn, deze btw door te rekenen aan de deelnemer.

Nexus is erkend als opleidingsverstrekker voor het systeem van de KMO-portefeuille, door hiervan gebruik te maken kan tot 30% worden bespaard op de deelnemersgelden. De aanvraag van de KMO-portefeuille moet gebeuren ten laatste 14 dagen na aanvang van de opleiding. De deelnemer verbindt zich ertoe de regels gesteld door het Agentschap Innoveren & Ondernemen te respecteren.

Het accreditatienummer voor de KMO-portefeuille van Nexus Antwerpen is DV.O100321.

Erkenningen

  • OVB: 4 standaardpunten
  • NKN: 4 uren (in aanvraag)
  • FBC: 3.5 uren.

​​Doelgroep

Bemiddelaars, welzijnswerkers, advocaten, magistraten, juristen en alle geïnteresseerden in deze materie.

Organisator

Nexus

Locatie

UAntwerpen Stadscampus
Prinsstraat 13
Antwerpen, 2000
+ Google Maps