RechtSpraak Podcast

RechtSpraak is een podcast van Hogeschool PXL en Monard Law. Vanaf het tweede seizoen is Jubel de trotse derde partner in dit project.

Op een goed half uur geven we een blik achter de schermen van het recht, met zowel studenten als boeiende en sterke gasten uit het werkveld.

In elke aflevering komt een ‘Xpert’ aan het woord die zijn mening geeft over twee actuele stellingen, en wordt er afgesloten met een vaste rubriek “de Moniteur”, waar snedig ingespeeld wordt op de actualiteit of een forum wordt geboden voor boodschappen van algemeen (juridisch) belang.

De podcast kunt u beluisteren via de gekende streamingdiensten.

Zal de ‘metaverse’ de realiteit ‘overnemen’ of in de toekomst van belang zijn voor de bedrijfswereld, of net niet? Is gamificatie van onderwijs, bedrijfswereld en samenleving een goede zaak? Wat is de metaverse juist en wordt het al veel gebruikt? Missen we de trein als we er niet op inzetten en hoe zit het met intellectuele eigendomsrechten in de bedrijfswereld? In de voorlaatste aflevering van dit seizoen zit Podcast Rechtspraak samen met Tom Hermans, Bram Dejan en Pascal Deseure (Xpert) over dit hot topic. Stephane Criel verzorgt naar goede gewoonte de Moniteur.

RechtSpraak is een podcast van PXL, Monard Law en Jubel.

Beluister de aflevering via Spotify (zie bijhorende embed – bovenaan voor desktopsurfers),  op Apple Podcasts en op Google Podcasts.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.