De 21 van 2021: jubelend naar 2022?

Dit was 2021 … volgens Jubel

De Jubel-redactie dankt u voor het vertrouwen het voorbije jaar. Dankzij u bereikten we in 2021 maandelijks meer dan 50.000 lezers!

Uiteraard heeft dat alles te maken met de interessante teksten van de steeds groeiende groep van Jubelende auteurs. We zijn zeer verheugd dat we het afgelopen jaar zes nieuwe topexperts aan onze colofon mochten toevoegen uit de academische wereld, uit de advocatuur en uit de tech-wereld. Bent u nog niet men hen vertrouwd dan kunt u hier hun pagina’s bekijken: Accountable, Philip Daeninck, Frank Fleerackers, Imposto Tax Lawyers, Novius en Waeterinkx Advocaten Ondernemingsstrafrecht.

Daarom brengen we de 21 meest opvallende, interessante en lezenswaardige bijdrages en opiniestukken van 2021 nog eens samen op een lijstje. U krijg er zelfs nog een paar extra, zomaar omdat we ze graag met u delen.

Een kort overzicht van het juridische jaar 2021 dus! Met aandacht voor nieuwe wetgeving en opvallende rechterlijke uitspraken en spraakmakende standpunten van eminente opiniemakers

Top 21 van 2021

Ook nog dit